Aangenaam

Print-Bizz staat voor complete ontzorging als het gaat om ontwerp en productie van uw drukwerk, textieldruk, belettering, stickers, borduurwerk,  presentatiemiddelen, repro, print- en kopieerwerkzaamheden. 

Laat je verrassen door onze laagdrempeligheid, no nonsense mentaliteit en persoonlijke aandacht. Wij helpen je graag verder, ook als je niet zo veel verstand van grafische producties hebt.

Natuurlijk staan we voor je klaar als het gaat om standaard formaten, materialen en aantallen, maar onze toegevoegde waarde zit hem vooral in ons maatwerk. 

 

Nee zeggen, doen we bijna nooit!  Alleen tegen externe montage van sign en belettering producten. Onze focus ligt op snel en adequaat reageren op alle klantvragen waaronder ook rouwdrukwerk. Dat is nauwelijks te combineren met externe montage.  Uiteraard kunnen we de producten wel opmaken en leveren en je eventueel in contact brengen met een montage bedrijf.


Met onze ruime keuze in materialen, afwerkingsmogelijkheden, veredelingstechnieken in combinatie met variabele aantallen en formaten; komen we altijd met een goede oplossing voor jouw drukwerk, printwerk, sign, beursbenodigdheden, textieldruk en interieurtextiel.

Voor verenigingen, stichtingen, kerken en scholen hanteren wij aangepaste tarieven.

 

Kom je er niet uit of kun je iets niet vinden? Laat het ons weten en wij zoeken een oplossing. 

Indien je niet het juiste productiebestand kunt aanleveren, kunnen we daar altijd bij helpen. In dat geval of als je liever gewoon mondeling of per email wilt bestellen ben je altijd welkom te mailen of te bellen. Je kunt ook het formulier gebruiken in de rechter kolom.